Prostreno.cz

Pstruh na rozmarýnu

Pstruh dušený na másle s rozmarýnem a růžovým pepřem.

28.04.2014 Mikeš
40min

10min příprava

30min vaření

673 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte a orestujte na másle.
  2. Posypete růžovým pepřem, nasekaným rozmarýnem, podlijete polovinou vína a duste 15 - 20 minut (podle velikosti ryby) přičemž rybu obraťte po 10 minutách na druhou stranu.
  3. Během dušení podlijte ještě podle potřeby vínem.
  4. Pstruha podávejte s plátky citrónu a snítkou petrželky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,84 g
  • Sacharidy:

    58,74 g
    • Cukry:

      6,17 g
  • Tuky:

    108,24 g
  • Vláknina:

    25,15 g

Aktivita pro spálení:

454 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

135

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
636 kJ

Mušle s brusinkovo limetkovou šťávou

(10 hlasů)
35min
421 kJ

Tresčí karbanátky

(16 hlasů)
50min
821 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na rozmarýnu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba