Prostreno.cz

Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

originální a snadný recept na grilování Sedlčanského Hermelínu, s nimiž oslníte na každé grilovací párty
05.05.2014 sun
45min

15min příprava

30min vaření

615 kJ / 146 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Žampiony opláchněte a nakrájejte na plátky,potom je zprudka opečte na 2/3 olivového oleje, osolte, opepřete a okmínujte.
  2. Hermelíny potřete zbylým olejem, obalte je v drcených bramborových lupíncích, poklaďte žampiony, posypte zbylými lupínky, zakryjte plátkem pečicího papíru, a to celé zabalte do alobalu.
  3. Grilujte z každé strany 5 – 7 minut.
  4. Hotové Hermelíny rozdělte na talíře a posypte čerstvou pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,54 g
  • Sacharidy:

    11,16 g
    • Cukry:

      3,16 g
  • Tuky:

    52,14 g
  • Vláknina:

    4,26 g

Aktivita pro spálení:

130 kcal
16

minut jízdy na kole

12

minut běhu

38

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kukuřičné lupínky

357 kcal / 100g
B7 g
S84 g
T1 g

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

pažitka

30 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba