Prostreno.cz

Sumec s bramborovými plátky

filé sumce pečené s plátky brambor
08.05.2014 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

548 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 C °C
  2. Směsí potřete lehce osolené filé,filé uložte do vymazané zapékací misky.
  3. Na rybí filé položte na tenké plátky nakrájené brambory , brambory jen jemně osolte,vše pokapejte olejem a dejte na 20-25 minut do trouby.
  4. V rendlíku smíchejte jablečnou přesnídávku,vodu a na malé kostičky nakrájené jablko a jemně nakrájenou chilli papričku a duste 10 minut
  5. Filé podávejte s jablečnou omáčkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,04 g
  • Sacharidy:

    138,52 g
    • Cukry:

      74,61 g
  • Tuky:

    60,71 g
  • Vláknina:

    12,80 g

Aktivita pro spálení:

553 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sůl

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sumec s bramborovými plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba