Prostreno.cz

Dezert z ovesných vloček

vločky s jablečnou šťávou ,banánem a čoko topipngem
12.05.2014 lentilka
0min

0min příprava

0min vaření

1661 kJ / 396 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jablečnou šťávu a ovesné vločky rozmixujte v mixéru, nechte stát 3 minuty.
  2. Přidejte arašídové máslo, oloupaný,nakrájený banán, javorový sirup, skořici , kostky ledu a mixer zapněte na přibližně 45 sekund
  3. Čokoládovým toppingem ozdobte stěny skleniček, nejlépe otáčením nahnutých skleniček
  4. Sklenice naplňte do poloviny rozmixovanou směsí,přidejte lžičku toppingu a skleničku doplňte vločkovou směsí
  5. Hned podávejte

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    27,62 g
  • Sacharidy:

    111,80 g
    • Cukry:

      20,83 g
  • Tuky:

    22,54 g
  • Vláknina:

    16,42 g

Aktivita pro spálení:

187 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dezert z ovesných vloček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba