Prostreno.cz

Plněná jehněčí kýta

jehněčí kýta plněná brokolicí a sýrem

14.05.2014 sun
1h a 45min

20min příprava

1h a 25min vaření

1065 kJ / 254 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C
  2. Z masa připravte plát,který lehce naklepejte,osolte a opepřete
  3. Uvařené růžičky brokolice a sýr feta rozmačkejte v míse vidličkou
  4. Přidejte strouhanku , prolisovaný česnek , citrónovou kůru , petržel , sůl a pepř
  5. Připravenou směs rozprostřete na maso,pak srolujte a omotejte potravinářským provázkem.
  6. Maso důkladně potřete olivovým olejem,vložte do pekáčku,podlijte vodou,nebo vývarem a pečte přibližně 1 hodinu 15 minut ,nebo až je maso měkké

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    400,76 g
  • Sacharidy:

    57,83 g
    • Cukry:

      9,21 g
  • Tuky:

    339,36 g
  • Vláknina:

    8,82 g

Aktivita pro spálení:

823 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

245

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

strouhanka

351 kcal / 100g
B12 g
S71 g
T5 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

sýr feta

264 kcal / 100g
B14 g
S4 g
T21 g

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná jehněčí kýta

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba