Prostreno.cz

Hovězí guláš na sádle

Recept na hovězí guláš s hovězím srdcem a játry.

29.05.2014 Mikeš
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

584 kJ / 139 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso, srdce a játra nakrájejte na menší kousky.
  2. Cibuli oloupejte a nakrájejte.
  3. Na sádle orestujte cibuli s prolisovaným česnekem do tmava, přidejte hovězí maso a orestujte.
  4. Po zatáhnutí masa přidejte protlak a papriku, zamíchejte a zalijte vývarem a na mírném ohni duste.
  5. Zvlášť orestujte na sádle srdce a játra.
  6. Když bude maso téměř měkké, přidejte srdce a za občasného míchaní duste do měkka.
  7. Ke konci přidejte játra, jíšku a na větším ohni provařte 10 minut. Omáčku dochuťte solí, pepřem a majoránkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    275,90 g
  • Sacharidy:

    178,12 g
    • Cukry:

      34,28 g
  • Tuky:

    216,50 g
  • Vláknina:

    21,75 g

Aktivita pro spálení:

779 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso dušené s cibulí

(12 hlasů)
2h a 15min
569 kJ

Hovězí závitky s houbami

(11 hlasů)
2h a 0min
838 kJ

Karbanátky z hovězího masa

(14 hlasů)
1h a 15min
1212 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Snídaňové muffiny

45min
(12 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí guláš na sádle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba