Prostreno.cz

Hovězí maso dušené s cibulí

Šťavnaté hovězí plátky s cibulí.

15.09.2016 Mikeš
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

569 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silnější plátky a opečte je na oleji.
  2. Přidejte med, hořčici, citronovou šťávu a zalijte vývarem.
  3. Přikryté duste doměkka.
  4. Přibližně po hodině dušení přidejte k masu neoloupanou cibuli a stroužky česneku.
  5. Maso podle potřeby osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    278,63 g
  • Sacharidy:

    148,05 g
    • Cukry:

      53,94 g
  • Tuky:

    213,83 g
  • Vláknina:

    15,14 g

Aktivita pro spálení:

721 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

215

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí svíčková s brokolicí

(14 hlasů)
45min
785 kJ

Hovězí roláda

(14 hlasů)
2h a 35min
1040 kJ

Guláš s rajčaty

(11 hlasů)
2h a 20min
555 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí maso dušené s cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba