Prostreno.cz

Jehněčí vývar

Jednoduchý vývar z jehněčího masa.

31.05.2014 Mikeš
2h a 45min

15min příprava

2h a 30min vaření

392 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté maso dejte vařit do osolené vody, asi po hodině přidejte očištěný a na kousky nakrájený celer mrkev, oloupanou cibuli, nové koření, celý pepř, bobkový list a zvolna vařte, až je maso měkké.
  2. Maso nakrájejte na malé kousky a vložte zpět do vývaru.
  3. Doplňte uvařenými kroupami podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    151,24 g
  • Sacharidy:

    263,30 g
    • Cukry:

      14,27 g
  • Tuky:

    130,79 g
  • Vláknina:

    88,15 g

Aktivita pro spálení:

432 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Krémová sýrová polévka s brokolicí

(24 hlasů)
45min
305 kJ

Celerový krém

(24 hlasů)
40min
263 kJ

Polévka z předvařeného hrachu

(24 hlasů)
50min
241 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

jehněčí maso

294 kcal / 100g
B25 g
S0,1 g
T21 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí vývar

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba