Prostreno.cz

Karbanátky s klobásou

Karbenátky z krůtího masa s klobásou.

11.06.2014 lentilka
1h a 10min

30min příprava

40min vaření

865 kJ / 206 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou klobásu nasekejte na velmi malé kousky, dejte do mísy.
  2. Přidejte mleté maso, fenykl, česnek, pepř, kayenský pepř, podle chuti osolte a promíchejte.
  3. Přidejte pistácie, petrželku a ještě jednou promíchejte.
  4. Uložte je do uzavíratelné nádoby a nechte v chladu nejméně 1 hodinu, nejlépe přes noc.
  5. Karbenátky opečte z obou stran na malém množství oleje, pak je uložte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,94 g
  • Sacharidy:

    19,98 g
    • Cukry:

      2,85 g
  • Tuky:

    88,06 g
  • Vláknina:

    6,33 g

Aktivita pro spálení:

388 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

115

minut uklízení





Podobné recepty

Mleté maso s rýží

(29 hlasů)
35min
618 kJ

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
975 kJ

Mleté maso s kukuřicí

(16 hlasů)
50min
901 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky s klobásou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba