Prostreno.cz

Polévka z kedluben

Krémová kedlubnová polévka s ředkvičkou.

22.06.2014 sun
35min

15min příprava

20min vaření

245 kJ / 58 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zpěnit mouku, přilijte vývar, rozmíchejte a přiveďte k varu.
  2. Přidejte oloupané, na malé kousky nakrájené kedlubny, nakrájené kedlubnové listy a vařte za občasného míchání doměkka.
  3. Polévku rozmixujte, přidejte smetanu a nechte projít varem.
  4. Podávejte s jemně nakrájenými ředkvičkami, posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,64 g
  • Sacharidy:

    186,24 g
    • Cukry:

      33,29 g
  • Tuky:

    123,19 g
  • Vláknina:

    14,60 g

Aktivita pro spálení:

275 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí polévka se ztracenými vejci

(19 hlasů)
25min
304 kJ

Špenátová polévka

(18 hlasů)
55min
266 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z kedluben

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba