Prostreno.cz

Zeleninový krém s vejci

Hustá krémová polévka zahřeje a zasytí.

05.02.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

401 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji osmahněte nakrájený pórek.
  2. Přidejte nakrájený česnek, tymián a zalijte vínem.
  3. Přidejte mrkev, promíchejte, přikryjte a vařte 10 minut.
  4. Dolijte vodou, přiveďte k varu a vařte dalších 10 minut.
  5. Polévku dochuťte podravkou a případně solí.
  6. Polévku ozdobte nakrájenými vejci a rozdrobeným sýrem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    145,93 g
  • Sacharidy:

    94,54 g
    • Cukry:

      35,23 g
  • Tuky:

    172,39 g
  • Vláknina:

    18,51 g

Aktivita pro spálení:

453 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

135

minut uklízení





Podobné recepty

Krémová zelná polévka

(14 hlasů)
45min
152 kJ

Dýňová polévka s brusinkami

(14 hlasů)
55min
351 kJ

Krémová polévka s houbami

(14 hlasů)
55min
221 kJ
Více receptů

Celkem 10 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016
Avatar glady
02.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninový krém s vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba