Prostreno.cz

Polévka z cizrny

Tato polévka je z toskánské kuchyně.

25.06.2014 lentilka
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

262 kJ / 62 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cizrnu namočte v misce s vodou přes noc.
  2. Cizrnu sceďte, zalijte vodou, přidejte zeleninový vývar a uvařte doměkka.
  3. Polovinu cizrny vyndejte děrovanou lžící a zbývající cizrnu rozmixujte. Do rozmixované polévky dejte zpět celou cizrnu.
  4. V pánvi na olivovém oleji opečte na mírném ohni nakrájenou slaninu, celý, oloupaný česnek spolu se snítkami rozmarýnu.
  5. Po opečení slaniny vyndejte česnek a rozmarýn a slaninu i s olejem vmíchejte do polévky.
  6. Podávejte posypané mletou uzenou paprikou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    65,10 g
  • Sacharidy:

    99,76 g
    • Cukry:

      13,60 g
  • Tuky:

    71,22 g
  • Vláknina:

    28,88 g

Aktivita pro spálení:

180 kcal
22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Špenátová polévka

(18 hlasů)
55min
266 kJ

Zeleninový krém s vejci

(21 hlasů)
45min
401 kJ

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z cizrny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba