Prostreno.cz

Rajčatová, zeleninová polévka s vejci

Italská polévka ze zeleniny s vejci.

10.07.2014 sun
50min

20min příprava

30min vaření

189 kJ / 45 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nakrájejte oloupané brambory, oloupanou cibuli, oloupaný česnek, očištěný pórek, rajčata a oloupanou mrkev na kousky.
  2. Zeleninu dejte do hrnce, zalijte vodou a přiveďte k varu, vařte na mírném ohni doměkka.
  3. Polévku rozmixujte, přiveďte znovu k varu a do polévky vklepněte postupně jedno po druhém vejce, povařte 2 minuty, podle chuti osolte, přidejte nasekaný koriandr a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,83 g
  • Sacharidy:

    175,24 g
    • Cukry:

      42,41 g
  • Tuky:

    78,62 g
  • Vláknina:

    27,62 g

Aktivita pro spálení:

275 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Houbová polévka

(23 hlasů)
55min
133 kJ

Kuřecí vývar ochucený špetkou skořice

(25 hlasů)
45min
115 kJ

Podzimní polévka s kukuřicí

(22 hlasů)
50min
221 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rajčatová, zeleninová polévka s vejci

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba