Prostreno.cz

Jehněčí kotletky s whisky marinádou

Tato varianta marinády je vhodná také na vepřové kotlety či kuře, ale vynikající je s jehněčím masem.

24.07.2014 lanvin
1h a 25min

60min příprava

25min vaření

1301 kJ / 310 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vodu, olej, marinádu a mátu prošlehejte metličkou.
  2. Kotletky vložte do misky a přelijte marinádou, marinádu vetřete do masa, nechte v lednici nejméně 30 minut.
  3. Kotletky uložte na středně předehřátý gril, přikryjte a grilujte 20 - 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    280,90 g
  • Sacharidy:

    150,20 g
    • Cukry:

      7,50 g
  • Tuky:

    302,50 g
  • Vláknina:

    84,90 g

Aktivita pro spálení:

1088 kcal
136

minut jízdy na kole

103

minut běhu

324

minut uklízení





Podobné recepty

Skopový guláš se zeleninou

(15 hlasů)
2h a 20min
370 kJ

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
825 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky s whisky marinádou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba