Prostreno.cz

Jehněčí kotletky v sýrové krustě

Kotletky obalené v čerstvě připravené strouhance promíchané s parmazánem a petrželkou.

20.08.2014 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

1055 kJ / 252 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C.
  2. V míse promíchejte strouhanku, parmezán, petržel, olej a pepř a v připravené směsi obalte kotletky, měs lehce přitlačte k masu.
  3. Maso uložte do pekáčku a pečte 15 - 20 minut.
  4. Vyjměte z trouby a přikryté nechte 5 minut odstát. Hotové maso osolte.
  5. Plátky lilku orestujte v pánvi dozlatova.
  6. Maso podávejte s plátky cukety a rajčat.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    379,59 g
  • Sacharidy:

    217,79 g
    • Cukry:

      29,17 g
  • Tuky:

    362,77 g
  • Vláknina:

    24,00 g

Aktivita pro spálení:

1400 kcal
175

minut jízdy na kole

133

minut běhu

417

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety s mátou a petrželkou

(10 hlasů)
60min
1127 kJ

Jehněčí maso se zelím

(9 hlasů)
1h a 30min
531 kJ

Jehněčí kýta se zeleninou

(9 hlasů)
2h a 35min
651 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotletky v sýrové krustě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba