Prostreno.cz

Cibulová omáčka

Omáčka, která je skvělá s vařeným nebo pečeným hovězím masem a šťouchanými brambory.

08.09.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

393 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na másle orestujte nakrájenou cibuli do světle hnědé barvy, čím tmavší cibulka, tím tmavší bude omáčka.
  2. Zasypte moukou a míchejte 2 až 3 minuty.
  3. Za stálého míchání přidávejte vývar.
  4. Za občasného míchání vařte 15 minut.
  5. Nakonec vmíchejte koňak, nebo brandy, petrželku a dochuťte solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,63 g
  • Sacharidy:

    136,81 g
    • Cukry:

      18,88 g
  • Tuky:

    95,51 g
  • Vláknina:

    7,35 g

Aktivita pro spálení:

318 kcal
39

minut jízdy na kole

30

minut běhu

94

minut uklízení





Podobné recepty

Medová majonéza

(4 hlasů)
20min
2367 kJ

Pikantní omáčka

(8 hlasů)
45min
461 kJ

Dýňové chutney

(13 hlasů)
60min
498 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

sekaná

320,24 kcal / 100g
B13,4 g
S8,2 g
T20,7 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cibulová omáčka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba