Prostreno.cz

Ovocný kompot s tymiánem

Kompot z ovoce s medem,tymiánem a zázvorem - můžete podávat samostatně, s jogurtem nebo zmrzlinou, nebo sypané müsli.

18.09.2014 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

508 kJ / 121 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vodu, ocet, zázvor a tymián přiveďte k varu, do vody vložte nakrájené ovoce a vařte 5 - 10 minut, podle zralosti ovoce.
  2. Přidejte med a promíchejte, ale nevařte.
  3. Kompot můžete podávat teplý i studený.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    28,48 g
  • Sacharidy:

    745,30 g
    • Cukry:

      491,95 g
  • Tuky:

    9,40 g
  • Vláknina:

    76,50 g

Aktivita pro spálení:

721 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

215

minut uklízení





Podobné recepty

Kompot z rebarbory

(8 hlasů)
30min
522 kJ

Kompot z angreštu

(14 hlasů)
30min
184 kJ

Nakládaná dýně

(9 hlasů)
60min
587 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ovocný kompot s tymiánem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba