Prostreno.cz

Rybí závin

Závin nemusí být vždy jen s ovocem.

13.11.2014 lanvin
1h a 20min

30min příprava

50min vaření

608 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zpěnit nakrájenou cibuli, přidejte najemno nakrájený česnek, špenát, nebo kapustu a rybí maso. Okořeňte kořením na ryby, promíchejte a restujte 10 minut.
  2. Do vychladlé směsi přidejte najemno nakrájený pórek a strouhanku. Směs dobře promíchejte.
  3. Na pomoučeném vále vyválejte těsto na placku. Rozdělte na ni rybí směs, těsto zabalte a vytvarujte do tvaru ryby.
  4. Pečte v troubě vyhřáté na 190 °C přibližně 35 - 40 minut.
  5. Závin můžete podávat teplý i studený.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    198,30 g
  • Sacharidy:

    131,31 g
    • Cukry:

      15,30 g
  • Tuky:

    113,15 g
  • Vláknina:

    14,87 g

Aktivita pro spálení:

231 kcal
28

minut jízdy na kole

22

minut běhu

68

minut uklízení





Podobné recepty

Mandlová ryba

(10 hlasů)
45min
591 kJ

Filé s pomerančem

(8 hlasů)
2h a 40min
434 kJ

Slanečkový salát

(6 hlasů)
20min
660 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí závin

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba