Prostreno.cz

Hruška plněná sýrem

Hrušky v portském víně s karamelizovanými ořechy.

06.02.2015 lanvin
60min

30min příprava

30min vaření

1875 kJ / 448 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rozinky namočte na 15 minut ve sklenici vody, pak rozinky sceďte.
  2. Hrušky oloupejte a vložte do vhodného hrnce, podlijte portským vínem, přikryjte a duste 5 - 10 minut, podle druhu hrušek.
  3. Hrušky vyndejte a víno nechte zredukovat na polovinu.
  4. 70 g cukru nechte zkaramelizovat s několika kapkami vody, přidejte ořechy a obalte je v karamelu.
  5. V misce smíchejte sýr se zbývajícím cukrem (30 g) a nasekanými rozinkami.
  6. Hrušky nařízněte a naplňte připraveným sýrem.
  7. Hrušky podávejte s vínem, ořechy a lístkem máty.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    305,27 g
  • Sacharidy:

    739,07 g
    • Cukry:

      197,45 g
  • Tuky:

    1146,08 g
  • Vláknina:

    243,09 g

Aktivita pro spálení:

3342 kcal
417

minut jízdy na kole

318

minut běhu

997

minut uklízení





Podobné recepty

Jednoduchý čokoládový dortík

(24 hlasů)
1h a 5min
1350 kJ

Pohár s malinami

(18 hlasů)
1h a 20min
1222 kJ

Plněná jablka muscovado

(20 hlasů)
40min
522 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruška plněná sýrem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba