Prostreno.cz

Vepřové kotletky s fenyklem

Vepřové maso marinované s fenyklem, pomerančovou šťávou a rozmarýnem.

18.02.2015 lentilka
2h a 5min

1h a 20min příprava

45min vaření

849 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Prošlehejte v misce semena fenyklu, nasekaný rozmarýn, pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu a olej, osolte a opepřete podle chuti.
  2. Vepřové, nakrájené na silnější plátky uložte do zapékací misky, kolem rozložte očištěný, na plátky nakrájený fenykl, plátky pomeranče, přelijte připraveným olejem, zakryjte a nechte marinovat v lednici minimálně 1 hodinu, jednou maso otočte.
  3. Maso pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 35 - 45 minut, nebo až je maso měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    197,08 g
  • Sacharidy:

    84,49 g
    • Cukry:

      36,45 g
  • Tuky:

    170,58 g
  • Vláknina:

    33,75 g

Aktivita pro spálení:

741 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

221

minut uklízení





Podobné recepty

Plněná vepřová panenka

(14 hlasů)
50min
882 kJ

Kotlety pečené v alobalu

(11 hlasů)
1h a 15min
503 kJ

Vepřová panenka s houbami

(16 hlasů)
60min
742 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotletky s fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba