Prostreno.cz

Jehněčí kolínko na červeném víně

Jehněčí podle francouzského receptu.

06.03.2015 Mikeš
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

331 kJ / 79 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Ve velké pánvi s rozehřátým olejem opečte ze všech stran jehněčí kolínka.
  3. Maso vložte do pekáčku, osolte a opepřete, přidejte cibulky a nakrájené houby.
  4. V teplé vodě rozmíchejte kostku vývaru, rajský protlak a přidejte k masu.
  5. Přelijte červeným vínem, přidejte rajčata, posypte tymiánem a přikryté pečte 1 a ½ až 2 hodiny.
  6. Před podáváním vypečenou šťávu propasírujte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    147,36 g
  • Sacharidy:

    213,54 g
    • Cukry:

      84,45 g
  • Tuky:

    150,96 g
  • Vláknina:

    28,70 g

Aktivita pro spálení:

935 kcal
116

minut jízdy na kole

89

minut běhu

279

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Plněné jehněčí plátky

(24 hlasů)
40min
690 kJ

Kořeněné jehněčí kotletky

(10 hlasů)
35min
1134 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kolínko na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba