Prostreno.cz

Plněné jehněčí plátky

Jehněčí řízky plněné mozzarellou a sušenými švestkami.

02.10.2014 sun
40min

25min příprava

15min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso lehce naklepejte, osolte a opepřete.
  2. K okraj plátku masa položte plátek sýra, plátek papriky, plátek cibule, několik pistácií, snítku koriandru, posypte citrónovou kůrou, špetkou chilli vloček, špetkou kmínu a opatrně srolujte, zajistěte párátkem nebo jehlou.
  3. Maso potřete olejem a grilujte na středně vyhřátém grilu, nebo na grilovací pánvi přibližně 10 - 15 minut.
  4. Hotové maso posypte čerstvým koriandrem (nebo mátou nebo petrželkou) a pokapejte citrónovou šťávou.

TIP:

Místo jehněčího masa použijte 8 tenkých hovězích řízků.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    381,32 g
  • Sacharidy:

    223,49 g
    • Cukry:

      121,62 g
  • Tuky:

    354,80 g
  • Vláknina:

    59,41 g

Aktivita pro spálení:

663 kcal
82

minut jízdy na kole

63

minut běhu

197

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí maso se zelím

(9 hlasů)
1h a 30min
531 kJ

Jehněčí kýta se zeleninou

(9 hlasů)
2h a 35min
651 kJ

Jehněčí závitky

(9 hlasů)
1h a 30min
693 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné jehněčí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba