Prostreno.cz

Fazolky vařené s anglickou slaninou

Vhodné jako bezmasý oběd, nebo večeře.

09.03.2015 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

231 kJ / 55 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky, cibuli nakrájejte nadrobno a obojí orestujte v pánvi.
  2. Přidejte máslo, mletý česnek, hnědý cukr, pepř, podle chuti sůl a míchejte 3 minuty.
  3. Zalijte vodou a přiveďte k varu (dobře promíchejte).
  4. Přidejte zelené fazolky, promíchejte, přikryjte a vařte 15 - 20 minut. Občas zamíchejte.
  5. Podávejte horké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,49 g
  • Sacharidy:

    90,72 g
    • Cukry:

      60,93 g
  • Tuky:

    81,17 g
  • Vláknina:

    16,18 g

Aktivita pro spálení:

313 kcal
39

minut jízdy na kole

29

minut běhu

93

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory zapečené s cuketou

(14 hlasů)
1h a 10min
703 kJ

Zapečené cukety s anglickou slaninou

(13 hlasů)
55min
626 kJ

Krém z červené řepy

(15 hlasů)
1h a 5min
196 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hnědý cukr

380 kcal / 100g
B0 g
S98 g
T0 g

zelené fazolky

31 kcal / 100g
B1 g
S6 g
T0,28 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazolky vařené s anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba