Prostreno.cz

Pistáciová rýže

Skvělý dezert si můžete připravit i z rýže.

24.03.2015 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

721 kJ / 172 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rýži uvařte podle návodu na obalu.
  2. Do ještě horké, uvařené rýže přidejte všechny ostatní přísady a dobře promíchejte.
  3. Malý, vyšší plech vyložte potravinářskou fólií a rýži rozprostřete na plech.
  4. Přikryjte folií a lehce rulou stlačte.
  5. Rýži nechte vychladnout, nejlépe přes noc.
  6. Nakrájejte na kostky a podávejte.

TIP:

Místo plechu můžete použít čtvercovou zapékací misku, nebo jinou nádobu, aby jste mohli vytvořit po nakrájení čtverce.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,74 g
  • Sacharidy:

    490,32 g
    • Cukry:

      61,37 g
  • Tuky:

    138,45 g
  • Vláknina:

    13,82 g

Aktivita pro spálení:

435 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Banánový dezert

(27 hlasů)
30min
626 kJ

Rýžový pudink

(28 hlasů)
60min
1083 kJ

Zapečená jablka a hrušky

(22 hlasů)
45min
597 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mletá skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

rýže

356,19 kcal / 100g
B6,7 g
S80,4 g
T0,4 g

vnitřnosti (droby)

200 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T15 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pistáciová rýže

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba