Prostreno.cz

Jehněčí medailonky s malinovým přelivem

Milovníci jehněčího masa si opravdu pochutnají.

26.03.2015 Mikeš
30min

20min příprava

10min vaření

1053 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Lístky máty nahrubo nasekejte do mísy, přidejte oba octy, citrónovou šťávu, vmíchejte marmeládu a dochuťte solí a pepřem.
  2. Jehněčí medailonky potřete olejem, dochuťte mořskou solí a čerstvě mletým černým pepřem.
  3. Medailonky opečte na oleji, na střední teplotě, 3 - 4 minuty z každé strany.
  4. Odstraňte z pánve a přelijte malinovo - mátovým přelivem. Zakryjte a nechte 5 minut odstát.
  5. Podávejte s dušenou sezónní zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,88 g
  • Sacharidy:

    57,56 g
    • Cukry:

      27,60 g
  • Tuky:

    171,42 g
  • Vláknina:

    12,55 g

Aktivita pro spálení:

601 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

179

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný jehněčí kebab

(20 hlasů)
50min
466 kJ

Plněné jehněčí plátky

(24 hlasů)
40min
690 kJ

Kořeněné jehněčí kotletky

(10 hlasů)
35min
1134 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí medailonky s malinovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba