Prostreno.cz

Ovoce v čokoládě

Snadné, a přitom efektní! Děti čokoládu milují a tenhle dezert s vámi klidně můžou připravovat.

02.04.2015 lentilka
25min

20min příprava

5min vaření

311 kJ / 74 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jahody a jablka omyjte a nechte oschnout.
  2. Z jablka vykrojte jádřinec a jablko nakrájejte na 8 klínků.
  3. Oloupaný banán nakrájejte šikmo na silnější plátky.
  4. Jablka a banán pokapejte citronovou šťávou
  5. Nakrájenou čokoládu rozehřejte ve vodní lázni.
  6. Kousek ovoce vždy jednou stranou ponořte do čokolády, vyndejte a nechte ztuhnout.
  7. Hned podávejte.

TIP:

Uplatníte jakékoli drobné či nakrájené ovoce i různé druhy čokolády.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,42 g
  • Sacharidy:

    248,70 g
    • Cukry:

      141,60 g
  • Tuky:

    69,64 g
  • Vláknina:

    57,60 g

Aktivita pro spálení:

564 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

168

minut uklízení





Podobné recepty

Hrušky se sýrem a pistáciemi

(21 hlasů)
50min
228 kJ

Pistáciová rýže

(19 hlasů)
45min
721 kJ

Velikonoční dort

(13 hlasů)
1h a 45min
1549 kJ
Více receptů

Celkem 20 komentářů

Avatar
Avatar hedvika
09.06.2016
Avatar maxiking
03.06.2016
Avatar hedvika
05.05.2016
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar verrca
26.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ovoce v čokoládě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba