Prostreno.cz

Jehněčí kotlety na česneku

Neochutnat na jaře jehněčí maso by byla škoda.

02.04.2015 lentilka
1h a 35min

1h a 15min příprava

20min vaření

1379 kJ / 329 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jehněčí kotlety osolte a opepřete, dejte do misky a posypte na plátky nakrájeným česnekem, přidejte snítky rozmarýnu, zalijte olejem, přikryjte a nechte hodinu marinovat.
  2. Troubu předehřejte na 250 °C.
  3. Kotlety dejte do vymazaného pekáčku, přibližně čtyři minuty zprudka zapečte, pak snižte teplotu na 180 °C, odkryjte a pečte ještě přibližně 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,28 g
  • Sacharidy:

    35,98 g
    • Cukry:

      0,18 g
  • Tuky:

    177,25 g
  • Vláknina:

    18,66 g

Aktivita pro spálení:

584 kcal
73

minut jízdy na kole

55

minut běhu

174

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný jehněčí kebab

(20 hlasů)
50min
466 kJ

Plněné jehněčí plátky

(24 hlasů)
40min
690 kJ

Kořeněné jehněčí kotletky

(10 hlasů)
35min
1134 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba