Prostreno.cz

Pstruh s čekankou

Pstruh pečený v troubě na bílém víně s čekankou a pórkem.

02.04.2015 lentilka
50min

20min příprava

30min vaření

323 kJ / 77 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytého pstruha osolte a položte do pekáčku, nebo zapékací misky.
  2. Pórek, oloupaný česnek a čekanku nakrájejte na malé kousky a pstruha posypte.
  3. Pstruha zalijte vínem a na rybu položte plátky másla.
  4. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 30 minut.
  5. Podávejte s plátky citrónu, ozdobené petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,72 g
  • Sacharidy:

    42,29 g
    • Cukry:

      9,72 g
  • Tuky:

    26,87 g
  • Vláknina:

    11,12 g

Aktivita pro spálení:

339 kcal
42

minut jízdy na kole

32

minut běhu

101

minut uklízení





Podobné recepty

Losos s mangem

(15 hlasů)
40min
716 kJ

Rybí filé s fenyklem

(15 hlasů)
1h a 10min
573 kJ

Treska s ančovičkovým máslem

(12 hlasů)
50min
604 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

čekanka

23 kcal / 100g
B1 g
S4 g
T0,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s čekankou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba