Prostreno.cz

Jablka pošírovaná v jablečném cideru

Skvělý jablečný dezert s ciderem a zmrzlinou.

13.04.2015 sun
55min

20min příprava

35min vaření

864 kJ / 206 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cider, cukr, skořici, hřebíček, badyán a pepř přiveďte k varu a vařte 10 minut.
  2. Do sirupu vložte oloupaná jablka a vařte přibližně 10 minut, jablka se nesmí rozvařit.
  3. Jablka vyndejte a sirup vařte, až se zredukuje na polovinu.
  4. Podávejte se zmrzlinou, posypané sušenkami, pokapané sirupem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    163,85 g
  • Sacharidy:

    1836,10 g
    • Cukry:

      358,66 g
  • Tuky:

    412,00 g
  • Vláknina:

    727,12 g

Aktivita pro spálení:

1446 kcal
180

minut jízdy na kole

137

minut běhu

431

minut uklízení





Podobné recepty

Hrušky se sýrem a pistáciemi

(21 hlasů)
50min
228 kJ

Mandarinky s jogurtem

(26 hlasů)
40min
586 kJ

Pistáciová rýže

(19 hlasů)
45min
721 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Omeleta s parmezánem

35min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jablka pošírovaná v jablečném cideru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba