Prostreno.cz

Marinovaná vepřová panenka pečená v troubě

Vepřová panenka pečená v alobalu, jednouchá příprava, skvělá chuť.

25.05.2015 sun
9h a 10min

8h a 20min příprava

50min vaření

717 kJ / 171 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jablečnou šťávu, hořčici a koření promíchejte v misce.
  2. Do marinády vložte maso a důkladně obalte v marinádě. Misku uzavřete a nechte v lednici marinovat 8 - 12 hodin.
  3. Maso vyndejte z marinády a krátce zprudka opečte ze všech stran na oleji.
  4. Pak maso zabalte do alobalu a položte na plech.
  5. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 45 minut.
  6. Vyndejte z trouby, alobal zatím nerozbalujte, panenku nechte ještě 5 minut dojít.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    161,24 g
  • Sacharidy:

    34,60 g
    • Cukry:

      15,20 g
  • Tuky:

    73,64 g
  • Vláknina:

    10,80 g

Aktivita pro spálení:

404 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

120

minut uklízení





Podobné recepty

Špízy na japonský způsob

(16 hlasů)
1h a 10min
221 kJ

Vepřové kotlety s medovou marinádou

(19 hlasů)
1h a 15min
654 kJ

Kotletky s kysaným zelím

(16 hlasů)
1h a 10min
622 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná vepřová panenka pečená v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba