Prostreno.cz

Šťáva z černého bezu

Aromatická šťáva, která je velmi zdravá a skvělá když jste nachlazení.

09.06.2015 lanvin
4h a 35min

4h a 0min příprava

35min vaření

563 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Opláchnuté bezinky bez stonků a nakrájená jablka dejte do hrnce a zalijte vodou, tak do poloviny bobulí.
  2. Duste 15 - 20 minut.
  3. Šťávu přelijte přes plátýnko a nechte několik hodin odkapat, pak bobule ještě vymačkejte.
  4. Šťávu dolijte malým množstvím vody, přidejte citrónovou šťávu a cukr.
  5. Vařte, až se cukr rozpustí.
  6. Šťávu nalijte do sterilovaných, horkých láhví a uzavřete víčky.
  7. Uchovejte na temném a chladném místě.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    163,50 g
  • Sacharidy:

    1018,50 g
    • Cukry:

      653,00 g
  • Tuky:

    21,75 g
  • Vláknina:

    13,00 g

Aktivita pro spálení:

4373 kcal
546

minut jízdy na kole

416

minut běhu

1305

minut uklízení





Podobné recepty

Pomerančové smoothie

(17 hlasů)
15min
327 kJ

Nápoj z mražených jahod

(20 hlasů)
15min
47 kJ

Jahodový nápoj s bazalkou

(23 hlasů)
15min
176 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

Černé olivy

115 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Šťáva z černého bezu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba