Prostreno.cz

Salát z růžičkové kapusty

Skvělá příloha k pečenému masu, jako samostatný lehký oběd, nebo večeře.

09.06.2015 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

352 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu blanšírujte ve vařící, osolené vodě 2 minuty.
  2. Kapustu sceďte a ponořte do ledové vody.
  3. Kapustu sceďte a nakrájejte na poloviny.
  4. Cibuli nakrájejte na silnější plátky.
  5. Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte máslo a řepkový olej, přidejte plátky cibule a růžičkovou kapustu podle chuti osolte, opepřete, míchejte 4 - 5 minut.
  6. Posypte citrónovou kůrou a pokapejte citronovou šťávou.
  7. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    19,02 g
  • Sacharidy:

    84,16 g
    • Cukry:

      22,72 g
  • Tuky:

    46,00 g
  • Vláknina:

    33,60 g

Aktivita pro spálení:

247 kcal
30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

73

minut uklízení





Podobné recepty

Salát s řeřichou

(13 hlasů)
20min
414 kJ

Těstovinový salát

(14 hlasů)
40min
1111 kJ

Salát s červenou řepou

(13 hlasů)
35min
364 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z růžičkové kapusty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba