Prostreno.cz

Salát s červenou řepou

Skvělá příloha k masu i samostatné lehké jídlo – podle toho, jak velkou si dáte porci.

07.04.2015 sun
35min

30min příprava

5min vaření

364 kJ / 86 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazolky blanšírujte 5 minut v osolené, vařící vodě, pak fazolky sceďte, hned vložte na pár vteřin do ledové vody, sceďte, nechte dobře okapat.
  2. Červenou řepu sceďte a nechte dobře okapat.
  3. Ingredience na zálivku prošlehejte v misce metličkou, podle chuti osolte a opepřete.
  4. Na talíře rozdělte zelený salát a fazolky, přidejte na silnější plátky pokrájená rajčata a plátky řepy.
  5. Salát posypte sýrem, pokapejte zálivkou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    24,67 g
  • Sacharidy:

    74,23 g
    • Cukry:

      40,53 g
  • Tuky:

    80,94 g
  • Vláknina:

    20,41 g

Aktivita pro spálení:

287 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z růžičkové kapusty

(15 hlasů)
40min
896 kJ

Fenyklový salát s citrusy

(19 hlasů)
20min
314 kJ

Bramborový salát po provensálsku

(13 hlasů)
40min
374 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s červenou řepou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba