Prostreno.cz

Candát s fenyklovým salátem

Porce candáta na tymiánu s křupavým fenyklovým salátem.

10.08.2015 Mikeš
35min

20min příprava

15min vaření

659 kJ / 157 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jako první si připravte salát: Očištěný fenykl nakrájejte na tenké proužky a dejte do misky.
  2. V misce prošlehejte olej, cukr, citronovou šťávu a nasekané kapary.
  3. Směs přidejte k fenyklu a promíchejte. Salát dejte vychladit.
  4. Před podáváním posypte nasekanou petrželkou.
  5. Porce ryby osolte,opepřete a opečte z obou stran na rozehřátém oleji s máslem do kterého přidejte snítky tymiánu a nasekaný česnek.
  6. Hotové porce ryby pokapejte citronovou šťávou, posypte citronovou kůrou a podávejte s fenyklovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,95 g
  • Sacharidy:

    56,25 g
    • Cukry:

      18,05 g
  • Tuky:

    123,28 g
  • Vláknina:

    24,66 g

Aktivita pro spálení:

404 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

120

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

(14 hlasů)
1h a 20min
547 kJ

Rybí kari s houbami

(28 hlasů)
45min
604 kJ

Tilapie na oreganu

(20 hlasů)
40min
678 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát s fenyklovým salátem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba