Prostreno.cz

Fenyklový salát s řeřichou

Aromatický salát, který se výtečně hodí jako příloha k pečenému či grilovanému masu.

17.08.2015 lentilka
20min

20min příprava

0min vaření

493 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Opranou, osušenou rukolu dejte do mísy, přidejte očištěný, na tenké plátky nakrájený fenykl a řeřichu.
  2. V misce prošlehejte olej s citronovou šťávou a dochuťte solí a pepřem.
  3. Zálivkou pokapejte zeleninu, posypte petrželkou a lehce promíchejte.
  4. Podávejte posypané strouhaným parmazánem.

TIP:

Fenykly můžete nechat půl hodiny namočené ve studené vodě, budou křehčí.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    40,80 g
  • Sacharidy:

    38,74 g
    • Cukry:

      13,11 g
  • Tuky:

    86,39 g
  • Vláknina:

    16,00 g

Aktivita pro spálení:

266 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z červených brambor

(19 hlasů)
40min
538 kJ

Jednoduchý okurkový salát

(19 hlasů)
25min
191 kJ

Ledový salát s rajčaty

(24 hlasů)
25min
620 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fenyklový salát s řeřichou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba