Prostreno.cz

Králík na bílém víně s hrozny

Skvělý recept na přípravu králíka s hroznovým vínem.

19.08.2015 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

690 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Králíka naporcujte, osolte, opepřete, posypte mletou paprikou a opečte ze všech stran na oleji s máslem.
  2. Králíka zalijte vínem, vývarem, přidejte nasekaný česnek, bobkový list, tymián, cherry ocet a duste přibližně hodinu.
  3. K masu přidejte hroznové víno, cibulky a duste, až je maso zcela měkké.

TIP:

Hroznové víno můžete použít bílé, nebo červené.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    474,58 g
  • Sacharidy:

    318,54 g
    • Cukry:

      49,63 g
  • Tuky:

    125,23 g
  • Vláknina:

    84,27 g

Aktivita pro spálení:

712 kcal
89

minut jízdy na kole

67

minut běhu

212

minut uklízení





Podobné recepty

Králík na rozmarýnu

(8 hlasů)
1h a 50min
864 kJ

Králičí kousky na česneku

(9 hlasů)
1h a 15min
647 kJ

Králičí stehna s fíky

(14 hlasů)
1h a 30min
770 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně s hrozny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba