Prostreno.cz

Ryba v hořčičné omáčce

Zdravá ryba, doplněná pikantní omáčkou s hořčicí a pažitkou.

02.09.2015 Mikeš
50min

20min příprava

30min vaření

698 kJ / 166 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Rybu naporcujte, osolte a opepřete.
  2. V pánvi na 3 lžících másla a lžíci oleje rybu opečte do zlatova.
  3. V rendlíku přiveďte k varu vývar, smetanu, ve které rozmíchejte lžíci škrobu.
  4. Přidejte hořčici, citronovou kůru, citronovou šťávu a na mírném ohni 10 minut povařte.
  5. Do hotové omáčky vmíchejte nasekanou pažitku.
  6. Ryby přelijte omáčkou a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    150,78 g
  • Sacharidy:

    49,10 g
    • Cukry:

      11,56 g
  • Tuky:

    150,99 g
  • Vláknina:

    10,40 g

Aktivita pro spálení:

526 kcal
65

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk se zeleninou

(14 hlasů)
1h a 20min
547 kJ

Rybí kari s houbami

(28 hlasů)
45min
604 kJ

Tilapie na oreganu

(20 hlasů)
40min
678 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v hořčičné omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba