Prostreno.cz

Růžičková kapusta se šalvějí

Růžičková kapusta s medem a šalvějí.

22.09.2015 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

530 kJ / 126 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Růžičkovou kapustu vařte 8 minut v osolené vodě.
  2. Kapustu sceďte, přelijte studenou vodou a nechte dobře okapat.
  3. Růžičkovou kapustu překrojte, dejte do kastrolu s rozehřátým máslem, přidejte med, nasekanou šalvěj, podle chuti, opepřete (osolte) a kapustu orestujte. Podávejte jako přílohu k masu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    17,71 g
  • Sacharidy:

    66,22 g
    • Cukry:

      22,94 g
  • Tuky:

    53,72 g
  • Vláknina:

    22,90 g

Aktivita pro spálení:

189 kcal
23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

56

minut uklízení





Podobné recepty

Vodnice zelenina

(24 hlasů)
30min
246 kJ

Gratinované brambory

(12 hlasů)
1h a 20min
564 kJ

Mrkev se zázvorem

(22 hlasů)
35min
301 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

růžičkový kapusta

43 kcal / 100g
B3 g
S8 g
T0,6 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Růžičková kapusta se šalvějí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba