Prostreno.cz

Jehněčí kotlík

Pomalu dušená jehněčí kýta s růžičkovou kapustou.

16.10.2015 Mikeš
12h a 0min

10h a 0min příprava

2h a 0min vaření

544 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky a dejte do uzavíratelné misky. Igredience na marinádu promíchejte a maso zalijte. Maso nechte přes noc marinovat.
  2. Maso bez marinády dejte do kastrolu, nebo pekáčku, přidejte vývar a přikryté duste v troubě předehřáté na 140°C 30 minut, pak ještě 90 minut při 100 °C.
  3. Půl hodiny před dokončením pečení přidejte k masu oloupané, na kostky nakrájené brambory, ocet balsamico a růžičkovou kapustu, podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    238,40 g
  • Sacharidy:

    461,20 g
    • Cukry:

      38,61 g
  • Tuky:

    245,10 g
  • Vláknina:

    145,95 g

Aktivita pro spálení:

1151 kcal
143

minut jízdy na kole

109

minut běhu

343

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kari

(16 hlasů)
1h a 50min
773 kJ

Plněná jehněčí plec

(14 hlasů)
1h a 55min
1332 kJ

Pečené jehněčí karé

(14 hlasů)
60min
1223 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlík

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba