Prostreno.cz

Plněná jehněčí plec

Jehněčí plněné rýží a sušeným ovocem.

20.02.2015 sun
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

1332 kJ / 318 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Z masa připravte plát k plnění a maso jemně osolte.
  3. Ve velké míse smíchejte rýži, máslo a všechny zbývající přísady s výjimkou oleje a marockého koření, dobře promíchejte.
  4. Nádivkou potřete maso, zarolujte a ovažte potravinářským provázkem.
  5. Maso potřete olejem a do masa důkladně vetřete marocké koření, roládu dejte do pekáčku, podlijte vodou a pečte přikryté přibližně 1 a ½ hodiny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    429,42 g
  • Sacharidy:

    709,87 g
    • Cukry:

      247,47 g
  • Tuky:

    448,10 g
  • Vláknina:

    61,32 g

Aktivita pro spálení:

1410 kcal
176

minut jízdy na kole

134

minut běhu

420

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
825 kJ

Jehněčí kotletky s dijónskou hořčicí

(10 hlasů)
35min
1048 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná jehněčí plec

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba