Prostreno.cz

Hovězí nudličky s fazolkami

Marinovaná hovězí svíčková s fazolkami a řeřichou.

09.11.2015 lentilka
60min

50min příprava

10min vaření

797 kJ / 190 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky.
  2. V misce promíchejte pepř, cukr, česnek, ústřicovou omáčku, rybí omáčku a sójovou omáčku.
  3. Do marinády dejte hovězí maso a dobře promíchejte marinujte 30 minut až 2 hodiny.
  4. Jemně nasekanou jarní cibulku promíchejte s cukrem, solí, pepřem, octem a vodou. Míchejte, až se rozpustí cukr.
  5. V pánvi na oleji orestujte maso, restujte přibližně 5 - 8 minut, podle velikosti masových nudliček.
  6. Podávejte s vařenými fazolkami a řeřichou, pokapané zálivkou a posypané arašídy.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    186,84 g
  • Sacharidy:

    113,97 g
    • Cukry:

      41,03 g
  • Tuky:

    223,90 g
  • Vláknina:

    22,87 g

Aktivita pro spálení:

821 kcal
102

minut jízdy na kole

78

minut běhu

245

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso dušené se šalotkou

(18 hlasů)
2h a 50min
793 kJ

Mleté hovězí se zeleninou

(14 hlasů)
60min
556 kJ

Dušené maso s kari omáčkou

(13 hlasů)
1h a 40min
466 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí nudličky s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba