Prostreno.cz

Rýžový dezert s granátovým jablkem

Lehký odpolední dezert z rýže.

02.04.2011 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

609 kJ / 145 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mléko s rýží a špetkou soli uvařte. Před koncem vaření přimíchejte mák a cukr. Rozkrojte granátové jablka a lžíci vyberte vnitřek. 3/4 rozmixujte a přeceďte do kastrůlku. Přidejte cukr a přiveďte k varu.
  2. Pak přidejte škrobovou moučku rozmíchanou ve vodě a povařte jen 2 minuty. Nechte vystydnout. Studenou rýži dejte do vodou vypláchnutých formiček např. na pudink.
  3. Vyklopte na talířky, přelijte omáčkou a ozdobte zbylými jadérky granátového jablka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,36 g
  • Sacharidy:

    386,75 g
    • Cukry:

      149,30 g
  • Tuky:

    36,49 g
  • Vláknina:

    17,70 g

Aktivita pro spálení:

707 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

211

minut uklízení





Podobné recepty

Rýžový dezert

(17 hlasů)
25min
558 kJ

Rýže s ovocem

(16 hlasů)
35min
581 kJ

Kokosová rýže

(11 hlasů)
1h a 45min
894 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýžový dezert s granátovým jablkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba