Prostreno.cz

Králík s hořčičnou omáčkou

Králičí maso je lehce stravitelné a obsahuje nízký obsah tuku.

30.11.2015 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Králíka naporcujte, prošpikujte slaninou, osolte, opepřete a uložte do pekáčku.
  2. Přidejte snítky rozmarýnu, bobkový list, stroužky česneku překrojené napůl a na čtvrtky nakrájenou šalotku.
  3. Králíka posypte mletou paprikou, podlijte vývarem ve kterém rozmíchejte hořčici a přikryté duste přibližně 50 minut, nebo až je maso měkké.
  4. Před dokončením přidejte smetanu, ve které rozmíchejte mouku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    545,65 g
  • Sacharidy:

    414,22 g
    • Cukry:

      63,24 g
  • Tuky:

    194,15 g
  • Vláknina:

    122,14 g

Aktivita pro spálení:

890 kcal
111

minut jízdy na kole

84

minut běhu

265

minut uklízení





Podobné recepty

Králičí stehna s fíky

(14 hlasů)
1h a 30min
770 kJ

Králík s provensálským kořením

(9 hlasů)
1h a 40min
883 kJ

Svíčková z králíka s bramborovými knedlíky

(18 hlasů)
2h a 30min
782 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba