Prostreno.cz

Karbanátky z mletého hovězího masa

Mleté hovězí maso s bylinkami, malé karbanátky jsou perfektní jako předkrm.

24.02.2016 Mikeš
1h a 10min

35min příprava

35min vaření

918 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na omáčku promíchejte a dejte vychladit.
  2. Ostatní suroviny dejte do větší mísy, podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte (nejlépe rukama).
  3. Z hmoty tvarujte malé karbanátky, které obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci, strouhance a opečte je zvolna na oleji.
  4. Karbanátky můžete taky uložit na plech vyložený pečícím papírem a upéct je v troubě.
  5. Podávejte s jogurtovou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    257,91 g
  • Sacharidy:

    319,96 g
    • Cukry:

      29,09 g
  • Tuky:

    196,29 g
  • Vláknina:

    24,57 g

Aktivita pro spálení:

1028 kcal
128

minut jízdy na kole

97

minut běhu

306

minut uklízení





Podobné recepty

Mleté maso s rýží

(29 hlasů)
35min
618 kJ

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
975 kJ

Mleté maso s kokosovým mlékem

(10 hlasů)
50min
500 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z mletého hovězího masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba