Prostreno.cz

Vepřové špalíčky

Vepřová panenka v omáčce z hroznového moštu.

06.04.2016 sun
50min

20min příprava

30min vaření

792 kJ / 189 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Špalíčky masa potřete olejem, osolte je, opepřete a opečte z obou stran na oleji s máslem. Trvá to asi 4 - 6 minut z každé strany, podle velikosti špalíčků.
  2. Poté maso vyjměte z pánve, přikryjte alobalem a uchovejte na teplém místě.
  3. Do vypečeného tuku v pánvi nalijte mošt, přidejte balsamico, prolisovaný česnek, bobkový list a nasekaný rozmarýn, vařte na středním plameni, až se tekutiny zredukují na polovinu.
  4. Do hotové omáčky vložte maso a maso jen prohřejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    297,34 g
  • Sacharidy:

    378,88 g
    • Cukry:

      0,77 g
  • Tuky:

    145,56 g
  • Vláknina:

    122,56 g

Aktivita pro spálení:

988 kcal
123

minut jízdy na kole

94

minut běhu

294

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
720 kJ

Vepřové maso se smetanovou omáčkou

(17 hlasů)
1h a 20min
905 kJ

Mleté maso zapečené s cibulkou

(21 hlasů)
1h a 10min
714 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové špalíčky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba