Prostreno.cz

Marinované vepřové kotlety

Marinované maso má intenzivní chuť a už při pečení nádherně voní.

07.04.2016 lanvin
2h a 55min

2h a 30min příprava

25min vaření

601 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Všechny suroviny na přípravu marinády smíchejte v misce.
  2. Porce masa vložte do marinády, marinujte minimálně 2 hodiny, nejlepší je marinovat maso přes noc.
  3. Na oleji orestujte nakrájenou šalotku, nakrájenou slaninu a na kolečka pokrájenou baby karotku.
  4. Na tomto základu opečte z obou stran maso.
  5. Hotové maso podle potřeby osolte.
  6. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    212,62 g
  • Sacharidy:

    150,80 g
    • Cukry:

      67,40 g
  • Tuky:

    133,38 g
  • Vláknina:

    31,08 g

Aktivita pro spálení:

774 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Medové plátky vepřové krkovice

(14 hlasů)
1h a 15min
1137 kJ

Vepřové kotlety se sýrovou pastou

(10 hlasů)
45min
1250 kJ

Vepřové kostky v jablečném víně

(24 hlasů)
1h a 30min
525 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřové kotlety

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T9 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

chilli paprička

40 kcal / 100g
B1 g
S8 g
T0 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinované vepřové kotlety

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba