Prostreno.cz

Losos se sirupem z agáve

Velmi netradiční kombinace,která vás svou vynikající chutí překvapí.

07.04.2016 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

682 kJ / 162 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Připravte si 8 čtverců alobalu.
  3. Vždy jednu porci ryby položte na 2 kusy alobalu.
  4. Každou porci osolte a opepřete.
  5. V misce promíchejte nakrájenou červenou cibuli, nakrájenou jarní cibulku a nasekané stroužky česneku.
  6. Přidejte olivový olej, sirup z agáve, šťávu z grepu, špetku skořice a promíchejte.
  7. Připravenou směs rozdělte na lososa a rybu zabalte.
  8. Pečte v předehřáté troubě 20 - 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    94,56 g
  • Sacharidy:

    88,78 g
    • Cukry:

      55,86 g
  • Tuky:

    113,34 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

432 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Treska se zeleným chřestem

(17 hlasů)
45min
255 kJ

Halibut s jemnou petrželovou zálivkou

(21 hlasů)
40min
846 kJ

Ryba pošírovaná v bílém víně

(15 hlasů)
40min
327 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Losos se sirupem z agáve

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba