Prostreno.cz

Grilované kuřecí čtvrtky

Kuřecí čtvrtky marinované v podmáslí s dijonskou hořčicí.

11.05.2016 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

708 kJ / 169 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Promíchejte podmáslí s dijonskou hořčicí, natrhaným rozmarýnem a prolisovaným česnekem.
  2. Kuřecí maso vložte do velkého uzavíratelného plastového sáčku a přilijte k němu připravenou směs.
  3. Uložte do lednice a nechte marinovat 4 až 24 hodin.
  4. Vyjměte maso z marinády.
  5. Maso ze všech stran rovnoměrně osolte, opepřete a grilujte na středně předehřátém grilu do zlatova.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,72 g
  • Sacharidy:

    47,68 g
    • Cukry:

      10,92 g
  • Tuky:

    60,39 g
  • Vláknina:

    19,94 g

Aktivita pro spálení:

401 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

119

minut uklízení





Podobné recepty

Kořeněná, grilovaná kuřecí prsa

(20 hlasů)
25min
1070 kJ

Krůtí plátky s tuňákovou omáčkou

(19 hlasů)
40min
779 kJ

Kuře na tymiánu

(16 hlasů)
1h a 20min
1027 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Grilované kuřecí čtvrtky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba