Prostreno.cz

Halibut pošírovaný v bílém víně

Zdravá ryba se šalotkou a hráškem.

12.05.2016 Mikeš
40min

15min příprava

25min vaření

575 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V pánvi rozehřejte máslo a olej.
  2. Přidejte jemně nakrájenou šalotku, kterou nechte zesklovatět.
  3. Přidejte víno, přiveďte k varu, stáhněte oheň na minimum, do vína vložte osolené, opepřené porce ryby, přikryjte a pošírujte přibližně 10 - 15 minut. Záleží, jak velké porce ryby budete připravovat.
  4. Čtyři minuty před koncem přidejte povolený hrášek.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    60,20 g
  • Sacharidy:

    106,92 g
    • Cukry:

      42,35 g
  • Tuky:

    81,83 g
  • Vláknina:

    25,00 g

Aktivita pro spálení:

737 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

220

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný marinovaný losos

(12 hlasů)
50min
817 kJ

Treska s kapary

(13 hlasů)
45min
410 kJ

Losos s mandlemi

(11 hlasů)
45min
1292 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Halibut pošírovaný v bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba