Prostreno.cz

Treska s kapary

Jemné maso tresky s mrkví a pikantními kapary.

22.04.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

410 kJ / 97 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rendlíku přiveďte k varu kuřecí vývar a citronovou šťávu, vařte asi 5 minut.
  2. Vmíchejte máslo, kukuřičný škrob, kapary a povařte minimálně 5 minut, dejte stranou.
  3. Očištěnou mrkev nakrájejte a poduste s oloupanou, nakrájenou cibulí na 2 lžících oleje.
  4. Obě strany filé potřete zbývajícím olejem a opečte je v pánvi z jedné strany, filé otočte dochuťte solí a pepřem, přikryjte a duste přibližně 5 - 8 minut, podle velikosti porcí.
  5. Ryby podávejte s mrkví, omáčkou s kapary, ozdobené koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,54 g
  • Sacharidy:

    74,09 g
    • Cukry:

      19,62 g
  • Tuky:

    77,52 g
  • Vláknina:

    12,45 g

Aktivita pro spálení:

311 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Makrela na citronech

(16 hlasů)
55min
560 kJ

Kapr na medu

(19 hlasů)
45min
1052 kJ

Štika s kopřivami

(16 hlasů)
50min
608 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Treska

82 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T0,41 g

řepkový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s kapary

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba